Ние користиме колачиња. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие се согласувате со ова. Запознајте ја политиката за колачиња

Топол надворешен базен и џакузи

Топлиот надворешен базен во СПА Ресорт Св.Иван Рилски нуди уникатно искуство во сите годишни времиња.

Надворешен базен:

  • Топол акватонски базен

  • Температура на водата 34° C

  • 22 млазови за хидромасажа

  • Џакузи со температура на водата 36° C

  • Длабочина 1,00 м

  • Соларни тераси

Погледнете го СПА менито (PDF) >>>

Контакти

Начини за плаќање: