Ние користиме колачиња. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие се согласувате со ова. Запознајте ја политиката за колачиња

Конференциски сали

СПА Ресорт Св. Иван Рилски е одличен избор за одржување на различни настани. Комплексот овозможува организирање на различни и уникантни свадби, конференции, тим билдинг и други специjални настани. Стручниот тим за состаноци и настани во Св. Иван Рилски е на располагање да помогне со своето искуство и иновативни идеи и да ја обезбеди успешната реализација на секој настан.

Сала Пирин

Површина: 120 м2

Мултифункционалната конференциска сала се наоѓа веднаш до Рустик Ланч Бар Осветлена од дневна светлина, оваа сала ги нуди сите услови за одржување на семинари, гала вечера или свадбена прослава. Капацитетот на салата е 120 места во театарски стил или 110 места за гала вечера или свадбена прослава. Салата има вграден екран, мултимедијален систем и систем за озвучување, флип чарт.

 

Сали Банско 1-8

Површина: 80 м2

Во секоја од четирите станбени куќи се наоѓаат 2 светли и пространи сали, во кои има плазма телевизор, камин, удобен мебел, па дури и маса за билјард. Салите имаат интересен распоред, со што може да се користат за семинари, приватни прослави и секаков вид собири. Секоја од салите се наоѓа на приземје за лесен пристап и приватност. Капацитетот на овие сали е до 40 места за седење, распоредени по желба на организаторите на настанот.

 

Контакти

Начини за плаќање: