Ние користиме колачиња. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие се согласувате со ова. Запознајте ја политиката за колачиња

Ресторан Chef’s kitchen

Главниот ресторан во СПА Ресорт Св. Иван Рилски нуди гастро- онцепција што вклучува свежо подготвена храна, шоу-кукинг и шведска маса со различни кули

Адреса: ул. „Шинова ела“ 18, Банско, Бугарија

Панорама лоби бар

Атмосферата во Панорама Лоби Бар идеално го дополнува чувството за одмор во СПА Ресорт Св. Иван Рилски.

Адреса: ул. „Шинова ела“ 18, Банско, Бугарија

Rustic lounge бар

Идеалното место за почеток или крај на денот – Rustic lounge бар е наместен со удобен мебел, рустик ентериор и разновидност од игри за секоја возраст.

Адреса: ул. „Шинова ела“ 18, Банско, Бугарија

Контакти

Начини за плаќање: