Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Легендата на Манчестър Юнайтед Алекс Степни пристигна в Банско

Mon, 23-Feb-2015

Десетки фенове на Манчестър Юнайтед обсадиха СПА хотел „Св. Иван Рилски” още в петък след обяд, очаквайки пристигането на техния идол. Хотелът е домакин на легендарния вратар Алекс Степни, който пристигна вчера вечерта в Банско за серия от събития, организирани от българския Фен-клуб на Червените Дяволи. По стара българска традиция, с домашно приготвена питка, мед и сол, екипът на СПА хотел „Св. Иван Рилски” посрещна Алекс Степни, след което звездата се фотографира с всички за спомен.

„Благодаря на феновете и на хотела за топлото и емоционално посрещане. Само от няколко часа съм в България, а вече съм силно впечатлен от толкова много неща“, не скри възхитата си Степни. Легендарният вратар на Манчестър Юнайтед гостува в Банско до 23 февруари, а за своя престой избра именно „Св. Иван Рилски”, заради уюта и прекрсаната локация на хотела. Алекс Степни остана впечатлен от изискания интериор, както и от екстериора в типичния алпийски архитектурен стил, с умело вплетени традиционни за района български мотиви. Популярният гост посети и СПА центъра на комплекса, за да се запознае с богатата гама от релаксиращи процедури. „Това е чудесна алтернатива за всеки гост на хотела, който има нужда от почивка и възстановяване“, подчерта Степни.

Звездата на Манчестър ще даде пресконференция заедно с кмета на Банско и ще се срещне с българския Фен-клуб на Червените Дяволи. Сред акцентите в програмата му ще е и среща с местния футболен отбор, както и посещения на по-значимите културно-исторически обекти в региона. 

Контакти