Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

СПА Хотел „Св. Иван Рилски“ посреща легенда на Манчестър Юнайтед!

Fri, 13-Feb-2015

Легендарният вратар Алекс Степни ще бъде ексклузивен гост на СПА Xотел „Св. Иван Рилски” в Банско от 20 до 22 февруари. За своя престой в ски курорта, бившият футболист на Манчестър Юнайтед предпочете комфорта, перфектното обслужване и разнообразието от СПА процедури на хотела. 
Само седмица преди началото на Световното първенство по ски, Алекс Степни пристига в България за серия от събития свързани с българските фенове на английския гранд. На 21 февруари Степни ще даде пресконференция пред национални и местни медии и ще се срещне с българския фен-клуб на Червените Дяволи. Тогава ще се проведе и търг с мемориални предмети на Манчестър Юнайтед. Сред акцентите в програмата на звездата ще е и среща с местния футболен отбор, както и посещения на по-значимите културно-исторически обекти в региона. 

Подобна инициатива се подготвя за първи път, което я прави изключително значима за Банско и българските фенове на отбора.

Hotel  Saint Ivan Rilski

Банско, ул.„Братя Велеганови“

Телефон: 074 987 400, Факс: 074 987 686

web site: www.saintivanrilski.com

Контакти