Ащанга Йога в планината

ЗДРАВО ТЯЛО И ТОНИЗИРАН УМ С ЙОГА В ПЛАНИНАТА

С настъпването на топлите месеци освен природата се събуждат и сетивата с една особена чувствителност. Когато ума е прекалено ангажиран - тялото е напрегнато. Успокои ли се ума - и тялото се отпуска, което носи усещането за лекота и еуфория. За да научите повече за здравословните навици свързани с храната, да изваете красивата си осанка и да опознаете нуждите на тялото си Ви предлагаме 4-дневна програма Fit Yoga в компанията на Мария Дичева, сертифициран йога инструктор / по "Yoga Alliance"/ в Индия.

Това уникално приключение по пътя към към здравото тяло и тонизирания ум ще се проведе в периода 24-27 Май 2018 в хотел „Св. Иван Рилски“, гр. Банско.

Заниманията по Ащанга Йога спомагат за овладяване на мисловния поток, помага да се обърнем навътре, да опознаем нуждите на тялото си и да се докоснем до по-фините аспекти на нашата същност. Извайва тялото и помага да изправим осанката.  Когато ума е прекалено ангажиран - тялото е напрегнато. Освен физическите упражнение, по време на събитие ще се засегнат важни въпроси свързани с хранителните навици за здравословен живот, умереното хранене и избягването на „празните“ калории. 

За пълния релакс по време на програмата ще допринесе и неограничения достъп до модерния СПА център, предлагащ джакузи, парна баня, класическа сауна, инфрачервена сауна, турска баня, ледена стая, зала за релакс. На Ваше разположение ще бъде и един от най-големите басейни в града.

Ащанга Йога

210лв/човек

24 - 27 Май 2018

Свали програмата в PDF

Посочените цени са на човек за 3 нощувки, настанен в двойна стая и включват:

✔ Закуска, Следобедна Закуска и Вечеря
✔ Ползване на СПА центъра в хотела /голям закрит басейн с естествена светлина, класическа сауна, инфрачервена сауна, парна баня, зала за релакс/
✔ Високоскоростен Интернет
✔ Безплатен достъп до детски кът и стая за бебешка грижа
✔ ДДС и всички такси

Доплащания:

  • Единично настаняване - 75 лв. за 3 нощувки

Oфертата е валидна за настаняване в периода 24 - 27 Май 2018 г.

За резервации информация:  
☎ 0749/ 87 400 /Понеделник - Петък 09:00ч - 17:30ч/
02/ 8 107 700 /Понеделник - Петък 09:00ч - 17:30ч/
 reservations@saintivanrilski.com