ХАТХА ЙОГА В ПЛАНИНАТА

БАЛАНС И ХАРМОНИЯ С ХАТХА ЙОГА В ПЛАНИНАТА

С пролетта идва новото начало в природата, дните стават по-дълги, слънчевите лъчи все по-топли. Всичко се пробужда! Настъпва време за повече общуване с най-близките и със самите нас, време за разходки на зелено - в планината, време за планове за почивни дни.

Специално за всички любители на йога практиките сме разработили 4-дневна програма Healthy Yoga retreat съвместно с Мария Дичева, сертифициран йога инструктор / по "Yoga Alliance"/ в Индия. Това уникално приключение по пътя към здравото тяло и тонизирания ум ще се проведе в периода 26-29 Април 2018 в хотел „Св. Иван Рилски“, гр. Банско.

Заниманията по Хата Йога ще ти помогнат в достигането на съвършенството чрез баланс и хармония на тяло, ум и дух. Походите в планината сред вековните зелени дървета ще донесат смирение на душата. А за пълния релакс по време на програмата ще допринесе и неограничения достъп до модерния СПА център, предлагащ джакузи, парна баня, класическа сауна, инфрачервена сауна, турска баня, ледена стая, зала за релакс. На Ваше разположение ще бъде и един от най-големите басейни в града. 

Хатха Йога

210 лв/човек

26 - 29 Април 2018

Свали програмата в PDF

Посочените цени са на човек за 3 нощувки, настанен в двойна стая и включват:

✔ Закуска, Следобедна Закуска и Вечеря
✔ Ползване на СПА центъра в хотела /голям закрит басейн с естествена светлина, класическа сауна, инфрачервена сауна, парна баня, зала за релакс/
✔ Високоскоростен Интернет
✔ Безплатен достъп до детски кът и стая за бебешка грижа
✔ ДДС и всички такси

Доплащания:

  • Единично настаняване - 75 лв. за 3 нощувки

Oфертата е валидна за настаняване в периода 26 - 29 Април 2018 г.

За резервации информация:  
☎ 0749/ 87 400 /Понеделник - Петък 09:00ч - 17:30ч/
02/ 8 107 700 /Понеделник - Петък 09:00ч - 17:30ч/
 reservations@saintivanrilski.com