Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Зелен сертификат

Уважаеми гости и приятели, както вече сте разбрали, от 21 октомври в сила влизат нови противоепидемични мерки, с които здравните власти въвеждат задължителен ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ за всички дейности на закрито за лица над 18 години.
 
Вследствие на това, СПА Ризорт “Св. Иван Рилски” ще работи като допуска посетители на територията на хотела само срещу предоставен:
1. Сертификат за ваксинация;
2. Официален документ за преболедуване на COVID-19 през последните 6 месеца;
3. PCR сертификат в рамките на 72 часа или сертификат за бърз антигенен тест издаден до 48 часа преди посещението в хотела;

Създадена е необходимата организация и проби за антигенни тестове ще бъдат правени и на място в хотела при следния график: Понеделник – Петък (до 15:30ч), Събота (до 10:30ч). Цена: 10 лв.
 
Всички гости, с престой мин. 2 нощувки в дните понеделник-четвъртък вкл., ще получат теста като бонус за настаняване до 30 ноември вкл. или до отпадане на изискването за „зелен“ сертификат, което настъпи първо. Безплатният тест не се комбинира с офертата 3=4
 
Ще се радваме новите изисквания да не попречат на нашите срещи, а да ги направят по-сигурни и без притеснения за здравето ни.
Взели сме всички необходими мерки, за да продължим да се забавляваме заедно!
 
 

Контакти