Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Новини

Традиционно участваме на международното изложение за недвижими имоти „ИНВЕСТШОУ“ в Москва

Wed, 16-Jan-2019

И тази година нашият екип ще бъде отново в Москва и ще вземе участие в изложението „Итнестшоу“, което ще се състои на 22-23 март. Адресът на изложението е: Москва, Тишинская площадь, 1.

Тенис център „Санта Марина“ сбъдна две детски мечти

Tue, 15-Jan-2019

Победителите от турнира FPI Bowl се завърнаха от среща с Надал с нови сили и мотивация

ЩЕ СЕ ВИДИМ В МОСКВА НА 2-3 МАРТ!

Thu, 18-Jan-2018

На 02.03 и 03.03 в изложбена зала Тишинка ще се проведе 22-рото издание на Moscow Overseas Property & Investment Show в изложбена зала Tishinka, Москва, пл. Тишинка, сграда 1.

TripAdvisor Certificates of Excellence 2015

Wed, 20-May-2015

Имаме удоволствието да съобщим, че четири от хотелите част от FPI Hotels & Resorts - Арена ди Сердика, Кристал Палас, Св. Иван Рилски и Ваканционно селище Санта Марина бяха отличени от най-големия сайт за потребителски оценки при пътувания ‪...

Легендата на Манчестър Юнайтед Алекс Степни пристигна в Банско

Mon, 23-Feb-2015

Десетки фенове на Манчестър Юнайтед обсадиха СПА хотел „Св. Иван Рилски” още в петък след обяд, очаквайки пристигането на техния идол.

СПА Хотел „Св. Иван Рилски“ посреща легенда на Манчестър Юнайтед!

Fri, 13-Feb-2015

Легендарният вратар Алекс Степни ще бъде ексклузивен гост на СПА Xотел „Св. Иван Рилски” в Банско от 20 до 22 февруари. За своя престой в ски курорта, бившият футболист на Манчестър Юнайтед предпочете комфорта, перфектното обслужване и разнообразието ...

Контакти