Koristimo kolačiće. Ako nastavite da koristite naš sajt, saglasni ste sa ovim. Upoznajte politiku kolačića.

Konferencijske sale

SPA odmaralište Sveti Ivan Rilski je odličan izbor za održavanje raznih događaja i aktivnosti. Baza kompleksa omogućava organizaciju različitih, originalnih formata venčanja, konferencija, team buildinga i drugih posebnih događaja. Tim za stručne sastanke i događaje u hotelu Sveti  Ivan Rilski je na raspolaganju da svojim iskustvom, rešenjima i inovativnim idejama pomogne i da obezbedi uspešnu realizaciju svakog događaja.


Hala Pirin

Površina: 120 kv. m.

Osvetljena dnevnim svetlom i smeštena pored Lounge bara Rustik, multifunkcionalna konferencijska sala Pirin nudi sve pogodnosti za održavanje seminara, svečane večere ili svadbene proslave. Kapacitet sale je 120 mesta u pozorišnom stilu ili 110 mesta za svečanu večeru ili venčanje. Sala ima ugrađeni ekran, multimedijalni i ozvučenje, flip chart.


Hale Bansko 1-8

Površina: 80 kv. m.

U svakoj od četiri apartmanske kuće nalaze se 2 svetle i prostrane sale, koje nude plazma TV, kamin, udoban nameštaj sa mekim nameštajem, pa čak i bilijar. Dvorane imaju zanimljiv raspored, što im omogućava da se koriste za seminare, privatne prilike i sve vrste okupljanja. Svaka od soba se nalazi u prizemlju, sa lakim pristupom i privatnošću. Kapacitet sala tipa Bansko je do 40 mesta, raspoređenih po želji organizatora manifestacije.

Kontakti

Načini plaćanja: