Koristimo kolačiće. Ako nastavite da koristite naš sajt, saglasni ste sa ovim. Upoznajte politiku kolačića.

U hotelu u banskom sa kućnim ljubimcima

I kućni ljubimci vole planinu! Vaš ljubimac je dobrodošao u SPA hotel Sveti Ivan Rilski!

Budite kod nas udobno sa svojim psom ili mačkom!* Izaberite smeštaj sa kućnim ljubimcem kako u našim hotelskim sobama tako i u većim komfornim apartmanskim kućama u kompleksu.

*Iz bezbednosnih razloga u kompleks nisu dozvoljeni glodari, opasne ili otrovne životinje. Doplata za smeštaj kućnog ljubimca je 10 BGN po danu. Za smeštaj sa kućnim ljubimcem u hotelskom delu plaća se i jednokratno dubinsko čišćenje od 30 lv.


Pravila smeštaja sa kućnim ljubimcima

  • Smeštaj sa kućnim ljubimcima moguć je samo uz prethodnu rezervaciju i odobrenje hotela.
  • Dozvoljeni su kućni ljubimci težine do 15 kg, sa utvrđenim higijenskim navikama i sa vakcinacijom koja je propisana zakonom.
  • Naknada od 10 BGN dnevno se plaća za svakog kućnog ljubimca. Za smeštaj sa kućnim ljubimcem u hotelskom delu plaća se i jednokratno dubinsko čišćenje od 30 lv.
  • Kućni ljubimci ne mogu da posećuju restorane, SPA centar, bazene i njihove susedne delove, kao i sadržaje za decu.
  • Kućne ljubimce treba šetati samo povezane, na način koji je bezbedan za druge goste, a za njima obavezno morate počistiti. Možemo vam pomoći sa sredstvima za čišćenje, obratite se recepciji.
  • Pronađena materijalna šteta koju su prouzrokovali kućni ljubimci naplaćuje se na račun gosta i dospeva pri odjavi.
  • Šteta koju je kućni ljubimac prouzrokovao drugim gostima ili posetiocima hotela ili njihovoj imovini u potpunosti je odgovornost vlasnika kućnog ljubimca i hotel nije odgovoran za potraživanja u vezi sa tim. U takvim slučajevima, hotel ima pravo da otkaže smeštaj gosta i kućnog ljubimca bez prethodne najave i bez plaćanja kazne za neiskorišćene usluge.
  • U slučajevima kada kućni ljubimac uzrokuje neprijatnosti drugim gostima ili posetiocima hotela, uključujući (ali ne ograničavajući se na) buku od lajanja, urlanja itd., od njegovog ljubimca će biti zatraženo da ukine smeštaj u kompleksu.


 

Načini plaćanja: