Koristimo kolačiće. Ako nastavite da koristite naš sajt, saglasni ste sa ovim. Upoznajte politiku kolačića.

Informacije

Rezervišite sobu uredi


Broj gostiju u sobi

Restorani

SPA

Ili rezervišite na +359 889 760 663

SPA odmaralište Sveti Ivan Rilski se nalazi u najpoznatijem bugarskom skijalištu - Banskom, udaljenom samo 160 km. od Sofije. Smešten u okrilju planine i na samo 10 minuta od žičare, kompleks se sastoji od hotela sa 109 soba, SPA centra površine preko 1.000 m² i 4 apartmanske kuće sa 162 apartmana (hotelski smeštaj je moguć u 40 od njih). Arhitektura je u tipičnom alpskom stilu u kombinaciji sa modernim enterijerom od drveta, kamena i puno svetla.

Potpuno renoviran 2021. godine, hotel nudi celogodišnji All Inclusive program, modernu bazu i širok spektar usluga – SPA centar na dva nivoa sa ekskluzivnim prostorom za odrasle, sa grejanim akvatoničkim bazenom i đakuzijem, otvorenim grejanim akvatoničkim bazenom i đakuzijem, sa savremeno opremljenom teretanom, restoran sa panoramskom terasom, lobi bar, dnevni boravak, dečiji kutak, konferencijske sale, prodavnica, ostava za skije itd.

Prostire se na površini od 16.000 kvadratnih metara, tokom cele godine SPA Resort Sveti  Ivan Rilski je zaštićeni kompleks zatvorenoga tipa, raspolaže unutrašnjim dvorištem, natkrivenim parkingom i nudi besplatan bežičan internet na celoj teritoriji.

 

Sobe i apartmani

Sve sobe u hotelskom delu su kompletno renovirane početkom 2021. Svetle su i prostrane, udobno nameštene i pružaju prelep pogled na okolne planine. Sobe i apartmani u rizortu nude izuzetnu atmosferu, vrhunski smeštaj, svež enterijer i sve potrebne sadržaje za idealan odmor na planini.

 

Dušek specijalno razvijen za FPI Hotels & Resorts

Kreveti u našem hotelu opremljeni su dušecima FPI Special Edition, specijalno dizajniranim i razvijenim od strane Happy Dreams-a koristeći američku tehnologiju. Model je hibridnog tipa konstrukcije, vrhunske visine i nudi odličnu ortopedsku podršku u predelu ramena i leđa, u kombinaciji sa prijatnim osećajem u površinskom sloju pene.

 

Kontakti

Načini plaćanja: