Ние користиме колачиња. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие се согласувате со ова. Запознајте ја политиката за колачиња

Топол внатрешен базен и спа зона

СПА центарот во СПА Ресорт Св. Иван Рилски е најмодерниот во Банско; се наоѓа на две нивоа и се простира на површина од над 1000 м2. Со дизајн кој веш

Адреса: ул. „Шинова ела“ 18, Банско, Бугарија

Топол надворешен базен и џакузи

Топлиот надворешен базен во СПА Ресорт Св.Иван Рилски нуди уникатно искуство во сите годишни времиња.

Адреса: ул. „Шинова ела“ 18, Банско, Бугарија

Фитнес

Теретаната во СПА Ресорт Св.Иван Рилски е првиот во Банско што работи деноноќно. Заедно со погледот кон планината Рила, тренинзите тука тонираат и дав

Адреса: ул. „Шинова ела“ 18, Банско, Бугарија

Контакти

Начини за плаќање: