Ние користиме колачиња. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие се согласувате со ова. Запознајте ја политиката за колачиња

Во хотел во Банско со домашни миленици

И милениците ги сакаат планините! Вашиот миленик е добредојден во СПА Ресорт Св. Иван Рилски!

 Сместете се удобно со вашето куче или мачка!* Изберете сместување со домашно милениче во хотелска соба или во поголемите поудобни стамбени куќи од комплексот.

*Поради безбедносни причини, во хотелот не се дозволени глодари, опасни или отровни животни. Сместување со домашни миленици – 20 лева/ден, под услов да се почитува политиката на хотелот за миленици. За сместување со домашно милениче во хотелскиот дел се плаќа еднократно длабинско чистење од 40 лева, а во станбените куќи – 20 лева.

 

Правила за сместуање со домашни миленици

  • Сместувањето со домашни миленици е можно само со претходна резервација и потврда од хотелот.

  • Дозволени се домашни миленици со тежина до 15 кг, со воспоставени хигиенски навики и со законски поставени вакцини.

  • Надоместокот за сместување на домашен миленик е 10 лв на ден. За сместување со домашно милениче во хотелскиот дел се доплаќа и еднократно длабинско чистење од 30 лв.

  • Домашните миленици не е дозволено да ги посетуваат рестораните, СПА центарот, базените и соседните делови до нив, како и објектите за деца.

  • Домашните миленичиња треба да се шетаат на начин кој е безбеден за другите гости, а вие сте должни да исчистите по нив. Контактирајте не на рецепција, ако ви требаат средства за чистење.

  • При имотна штета предизвикана од домашни миленичиња, истата се додава на сметката на гостинот и се наплаќа при одјавувањето.

  • Штетите предизвикани од домашно милениче на други гости или посетители на хотелот е целосна одговорност на сопственикот на домашниот миленик и хотелот не носи одговорност за нив. Во тој случај, хотелот има право да го откаже сместувањето на гостинот и неговиот миленик без предупредување и без да ги плаќа неискористените услуги.

  • Во случај домашниот миленик да им пречи на другите гости или посетители на хотелот (на пример лаење и др.), од сопственикот ќе биде побарано да го напушти хотелот.


 

Начини за плаќање: