Ние користиме колачиња. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие се согласувате со ова. Запознајте ја политиката за колачиња

Детско катче

За доброто расположение на децата во колоритната атмосфера на детското катче се грижат професионални аниматори. Интересни игри и многу забава, играчки, музика и тематски забави ги очекуваат најмладите гости на Св. Иван Рилски.

 

 Дел од активностите се:

  • Друштвени игри
  • Цртање, моделирање, изработка на празнични украси
  • Игри надвор и внатре (во зависност од сезоната)
  • Детско диско
  • Тематски игри

 

Работно време на детското катче со аниматор: 10:00 - 12:30 часот / 16:00 - 19:00 часот (без понеделник)

 

НОВА Неделна забавна програма за деца
(Вклучено во цената, освен фигурите и маичките за анимацијата во сабота)
Вторник

10:00 - 11:00 АРТ Студио

11:00 - 12:00 Друштвени игри

16:00 - 20:00 Забавни, натпреварувачки и карневалски игри

20:00 - 21:00 Детско мини диско и музички игри

Среда
Четврток
Петок
Сабота

10:00 - 12:00 Креативен ден – боење на маици, гипсени фигурини и сл. (фигурите и маиците се доплаќаат дополнително на рецепција)

16:00 - 17:00 Детски мајсторски готвач

17:00 - 20:00 Креативен ден – боење на маици, гипсени фигурини и сл. (фигурите и маиците се доплаќаат дополнително на рецепција)

20:00 - 21:00 Детско мини диско и музички игри

Недела

10:00 - 12:00 Детективски игри / Најдете го скриеното богатство

16:00 - 18:00 Кино Попладне

18:00 - 20:00 Натпревар за спортска олимпијада

20:00 - 21:00 Детско мини диско и музички игри


 

Контакти

Начини за плаќање: