Ние користиме колачиња. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие се согласувате со ова. Запознајте ја политиката за колачиња

Награди

 • Најдобар планински СПА хотел со четири ѕвезди за 2023 година
  Бугарско здружение на хотели и ресторани 2023 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Traveller Review Awards 2023
  Booking.com 2023 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Traveller Review Awards 2022
  Booking.com 2023 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Traveller Review Awards 2021
  Booking.com 2022 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Најдобар планински СПА хотел со четири ѕвезди за 2022 година
  Бугарско здружение на хотели и ресторани 2022 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • "Travelers’ Choice" Award
  TripAdvisor ® 2021 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Најдобар планински СПА хотел со четири ѕвезди за 2021 година
  Бугарско здружение на хотели и ресторани 2021 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • "Travelers’ Choice" Award
  TripAdvisor ® 2017 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Certificate of Excellence
  TripAdvisor ® 2015 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Најдобар странски ски хотел
  Travel.ru 2014 година 2014 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Certificate of Excellence
  TripAdvisor ® 2013 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

 • Хотел одмаралиште со четири ѕвезди на годината
  Бугарско здружение за хотели и ресторани 2009 година 2009 СПА Ресорт Св. Иван Рилски - Half Board & All Inclusive, Банско

Контакти

Начини за плаќање: