Ние користиме колачиња. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие се согласувате со ова. Запознајте ја политиката за колачиња

Конференциски сали

СПА Ресорт Св. Иван Рилски е одличен избор за одржување на различни настани. Комплексот овозможува организирање на различни и уникантни свадби, конфер

Адреса: ул. „Шинова ела“ 18, Банско, Бугарија

Детско катче

За доброто расположение на децата во колоритната атмосфера на детското катче се грижат професионални аниматори. Интересни игри и многу забава, играчки

Адреса: ул. „Шинова ела“ 18, Банско, Бугарија

Контакти

Начини за плаќање: